Laden...

Over mij

Hallo Allemaal, Mijn naam is Stefanie en ik ben getrouwd met een super lieve man Jimmy en samen zijn wij trotse ouders van Loreano en Lareya.

Al een hele lange tijd was ik zoekende maar naar wat dat wist ik alleen nog niet! Toen ik zwanger werd stopte ik met zoeken om me totaal te richten op de komst van onze kleine prins.

In mei 2015 gingen goede vrienden van ons trouwen en zij zochten een fotograaf, we raakten in gesprek en mijn vriendin vroeg me of ik misschien de foto’s wilde maken want zij vond dat ik daar wel “feeling” voor had! In eerste instantie dacht ik ja daag! Straks verpest ik het en ik kan het niet meer over doen! Ik zei dat ik er even over na moest denken!

Toen ben ik thuis een beetje gaan oefenen en ik vond het eigenlijk wel heel leuk! Ben veel gaan lezen over fotografie en waar je op moet letten enzovoorts, ik vond het allemaal zo interessant dat ik gelijk het bruidspaar belde om te vertellen dat ik het wilde doen!

1 dag voor de bruiloft ben ik met een andere vriendin en mijn camera het bos in gegaan om even naar de plekken te kijken waar ik met het bruidspaar ook heen wilde! Ik schoot een paar plaatjes en ik was op slag verliefd! Dit is het, hier ben ik al die tijd naar op zoek geweest, dit is mijn roeping!

De volgende dag was de bruiloft en ik was helemaal in mijn element, ik wist dat ik nog veel moest leren maar de foto’s waren een succes! Bedankt Annatevka & Oscar voor deze kans, zonder jullie had ik nooit deze deur geopend, de deur naar de wereld van de fotografie!

Hierna ben ik heel veel gaan oefenen, alles en iedereen was mijn model en vooral mijn man een zoontje moesten hier aan geloven! Ook ben ik een keer met een fotosessie van een andere fotograaf mee geweest en heb ik ontzettend veel geleerd! Bedankt Martine (Tinus Fotografie) voor je vriendelijkheid en dat je jouw kennis met mij wilde delen!

Melissa ook jou wil ik bedanken dat je me steeds mee nam en ik op je mooie dochter mocht oefenen! En als laatste maar zeker niet de minste mijn Familie, dank jullie wel dat jullie altijd in mij geloven en achter mij staan! In oktober 2015 werd het dan echt officieel bij de Kamer van koophandel en ben ik begonnen met Stefanie Lenie Fotografie! Ik hoop vele van jullie te mogen vast leggen! Mijn slogan! Voor het vast leggen van al uw herinneringen! Want die mooie momenten in het leven wil je toch nooit meer vergeten! Veel liefs Stefanie

You don't take a photograph, you make it.Ansel Adams